Huurprijs per dag

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Vragen & Antwoorden
  4. chevron_right
  5. Huurprijs per dag

Huurprijs per dag?

Alle genoemde prijzen op deze website zijn inclusief 21% belasting. De genoemde prijzen zijn op op basis van 1 dag gebruik. Als wij eerder de materialen beschikhaar stellen en of retour verwachten, dan tellen deze niet mee in de huurprijs.

U betaald dus alleen voor de dag dat u de prikkabel gebruikt. 

Voorbeeld:

U heeft op zaterdag een feest en wilt graag prikkabels huren. Als u kiest voor verzending, zullen de prikkabels op opgegeven afleveradres worden bezorgd op donderdag. Mocht er op donderdag niemand aanwezig zijn op opgegeven adres, volgt en vrijdag een nieuwe afleverpoging.

U gebruikt de kabel(s) op zaterdag. Dit is dus de huurdag. Na afloop kunt u de kabels weer eenvoudig retoursturen middels opgegeven instructies. De kabels dienen de dinsdag na de huurdag weer terug te zijn bij ons magazijn. U betaald voor deze periode dus maar 1 huurdag!

De kosten voor verzending binnen Nederland zijn vanaf € 7.50. Dit is uitsluitend voor verzending. Voor het retourlabel betaald u eveneens een bedrag vanaf € 7.50. Deze prijzen zijn geldig bij lengtes tot 100 meter. Vanaf 100 meter ontvangt u een prijs op maat.