Contact

 1. Home
 2. chevron_right
 3. Contact

Vragen? Opmerkingen?

Gebruik dit formulier om in contact te komen met ons. Wij reageren altijd binnen enkele dagen.

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Met wie doet u zaken? Mogen wij ons even voorstellen…

  Geschiedenis

  Wij zijn Enjy Event Support in Amersfoort en sinds 2008 elke dag bezig om voor onze klanten hun evenement compleet te maken. Begonnen voor mensen met audiovisuele vragen. Denk hierbij aan licht-, geluid- en beeldapparatuur, leveren wij tegenwoordig een veel breder pakket. Sinds de laatste jaren met name een pakket voor de evenementenbranche.

  Ons aanbod is afgelopen jaren sterk uitgebreid. Van CD-spelers en microfoons, worden er nu wekelijks complete producties geleverd. De wens van onze klant is altijd het uitgangspunt van elke levering.

  Hype? Wij spelen hier op in

  Een hype sinds de laatste jaren zijn prikkabels. De gekleurde of witte lampjes aan een snoer, van boom naar boom, maar ook aan de schutting bij de mensen thuis.

  Prikkabelverhuur.nl is een aantal jaren terug geboren en blijft groeien. De vraag naar professionele prikkabels blijft groeien. Prikkabelverhuur.nl van Enjy Event Support speelt in op deze vraag. Er is veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de juiste prikkabel met een goede levensduur.

  Ook aanverwante artikelen voor de prikkabels zijn beschikbaar bij Enjy Event Support. Alles omtrent de prikkabels kunt u vinden op eigen website: prikkabelverhuur.nl.

  De lampen
  Warm of koud witte lampjes, maar ook gekleurde lampjes. Allemaal voorzien van LED techniek. Liever de traditionele gloeilamp? Wij kunnen onze prikkabels leveren inclusief  gloeilamp. De actuele voorraad van bijvoorbeeld 15 watt gloeilampjes is ruim 12.500 stuks!

  Kwaliteit
  Alle kabels welke wij leveren zijn stuk voor stuk door ons getest en opgerold. Daarmee kunnen wij u de hoogst haalbare kwaliteit leveren!

  Voorraad
  De voorraad prikkabels is gegroeid tot één van de grootste van Europa. Vele kilometers prikkabel met duizenden lampjes. Er is een grote keuze aan type lampjes.

  De groei van prikkabel

  Prikkabelverhuur.nl levert inmiddels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Oostenrijk. Van ‘kleine’ afnemer voor een thuisfeest, tot grote afnemers van bekende festivals en evenement. Allemaal gebruiken zij de kabels en lampen van prikkabelverhuur.nl met veel tevredenheid.

  Grote festivals zijn fan!

  Vele grote festivals in binnen en buitenland maken gebruik van onze prikkabels. Voornamelijk vanwege de grote voorraad. En natuurlijk de goede prijs/kwaliteit verhouding.

  Binnen 24 uur
  Wij kunnen overal in de Benelux binnen 24 uur leveren. Dit is voor vele gebruikers een waardevolle toevoeging.

  Afhankelijk van de bestelde prikkabels, kiezen wij de snelste manier van transport. Met ons eigen wagenpark leveren veel in midden Nederland. Voor specifieke gevallen in binnen en buitenland, hebben wij DHL als transportpartner gevonden. Zij leveren tegen zeer scherpe tarieven, die zeker niet onderdoen aan onze eigen bezorgservice.

  Maak het compleet. Enjy Event Support

  Wij maken uw evenement compleet. Van enkele prikkabel tot 25 kilometer kabel. Van brandblussers en EHBO-koffers tot podiumdelen.

  Voor aanvragen op maat helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Graag tot ziens op uw volgende evenement!

  Prikkabel-verhuur-feestverlichting